KONYA / KARAPINAR - Cumhuriyet İlkokulu

Ock

İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında tüm paydaşlarımızın güvenliği için önlemler almaya devam ediyoruz. Koridorlarda öğrencilerimizin güvenli giriş çıkış yapabilmeleri için kapı açılma alanlarına uyarı levhaları yapılmıştır.

Eyl

KAYMAKAMIMIZ ŞENOL ÖZTÜRK,BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET YAKA VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM ÖNAL OKULUMUZU ZİYARET EDEREK İLKÖĞRETİM HAFTAMIZI KUTLADILAR

Haz

OKULUMUZ KERMESİ ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ TARAFINDAN YOĞUN İLGİ İLE KARŞILANDI.

May

OKULUMUZDA BEDEN EĞİTİMİ DERSLERİNDE SPORTİF FAALİYETLER DEVAM EDİYOR.

May

Öğrencilerimiz Karapınar Gençlik Merkezinden gelen antrenör,gençlik lideri ve gönüllü gençler ile birlikte eğlenceli vakit geçirdiler. Kurulan koordinasyon parkuru, okçuluk, matrak, halat çekme, çuval yarışı, huniye çember atma, yüz boyama, kedi merdiveni, lapa çalışması ile okulumuz öğretmenlerinin de eşlik ettiği etkinliklerde çocuklar gönüllerince oynadılar.

CUMHURİYET İLKOKULU DUVARLARIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DAHA EĞLENCELİ HALE GELDİ.

Ara

AKIL VE ZEKA OYUNLARI OKUL TURNUVASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYALARI TAKILDI

Ara

ÖNCE GÜVENLİK

Kas

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVINA GİREN 15 ÖĞRETMENİMİZ UZMAN ÖĞRETMEN ,1 UZMAN ÖĞRETMENİMİZ ESAT MAHMUT MUTLUSOY İSE BAŞÖĞRETMEN OLDU.KENDİLERİNİ TEBRİK EDERT, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

Kas

OKULUMUZDA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.